Hva er den største utfordringen i jobben din?

Den største utfordringen ligger i å passe på at alle medarbeiderne i teamet mitt har interessante oppdrag, og at de utvikler seg i samsvar med både bedriftens og sine egne personlige utviklingsplaner. I min rolle som konsulentsjef inngår det også et leveranseansvar. Dette ansvaret går blant annet ut på å sørge for å ressurssette de prosjektene og forpliktelsene som salgsorganisasjonen vår leverer i henhold til. Dette oppdraget holder meg på tå hev, da salgsorganisasjonen hele tiden vinner nye oppdrag.

 

 Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for deg?
Jeg har ingen vanlige arbeidsdager, men en generell dag består av mange møter. Alt fra intervjuer med de som søker jobb hos oss, til utviklingssamtaler med medlemmer av teamet mitt. Jeg har også behov for å få informasjon fra så mange ulike deler av organisasjonen som mulig, og derfor har vi stadig informasjonsmøter for å følge med på hvordan satsningen vår utvikler seg. Arbeidsdagene mine er lange, men det er min egen feil, tiden går så fort når man har det gøy!

 

Hva gjorde du før du begynte hos Lemontree?
Jeg arbeidet tidligere i en stor organisasjon som konkurrerer med Lemontree. Jeg valgte å slutte og begynne hos Lemontree for å få muligheten til å være nærmere kundene, og muligheten til å påvirke bedriftens utvikling. I små og mellomstore bedrifter har man større sjanse til å bli hørt, bedriften er mer dynamisk og vi kan ta raske beslutninger, noe som til syvende og sist kommer kundene våre til gode.

Hva skiller Lemontree fra andre arbeidsplasser?
 Jeg valgte å arbeide hos Lemontree fordi vi har en god kundestrategi, vi er et servicerettet selskap hvor det finnes en mulighet for å påvirke bedriftens fokus. Vi sørger virkelig for å gjøre en forskjell for kundene våre, og de positive tilbakemeldingene vi får, gjør meg virkelig tent på å være med på Lemontrees reise.

Det finnes ingen god forklaring på hvorfor jeg begynte innen IT-bransjen. Det var egentlig tilfeldigheter som førte meg hit jeg står i dag. Jeg er menneskeorientert med teknisk interesse, så bransjen og yrket passer meg.