Nyheter Grid-Tools utvider samarbeidet med Lemontree i Norden

Grid-Tools utvider samarbeidet med Lemontree i Norden

Å kunne levere bedre kvalitetsprogrammer raskere og til en lavere kostnad står høyt på mange IT-sjefers agenda i dag. Med Grid-Tools` løsninger Agile Designer™ og DataMaker™ kan kundene bygge inn kvalitet i deres programvare fra bunnen av gjennom å kartlegge krav i tydelige skjematiske framstillinger. Utforme det perfekte utvalget av testtilfeller, finne og lage de “riktige” dataene, knytte forventede resultater til testing og data, og redusere feilrapportene med opptil 95 prosent.

Med disse målene i tankene så Grid-Tools etter en partner som kunne hjelpe dem med å ta Agile Designer™ og DataMaker™ til det nordiske markedet. Valget falt på Lemontree.

“Dette er et viktig samarbeid for oss. Lemontrees kompetanse innen programvaretesting og kvalitetsstyring kombinert med deres evne til å betjene hele regionen gjør dem til en perfekt partner for oss og kundene våre”, sier Andy Gutteridge, Partner Manager i Grid-Tools.

“Lemontree er en løsningsleverandør med bred kompetanse innen testing og kvalitetsstyring. Gjennom samarbeidet med Grid-Tools kan vi tilby en solid løsning basert på Agile Designer™ og DataMaker™, for å optimalisere og forenkle styringen av tester, data og kvalitet for kundene våre”, sier Thomas Martinsson, konserndirektør og grunnlegger av Lemontree.

Huw Price, administrerende direktør i Grid-Tools, legger til: “Kombinasjonen av Lemontrees kunnskap og våre innovative løsninger for testcase-optimalisering og testdatastyring kommer til å hjelpe våre nordiske kunder med å nå dette målet.

For ytterligere informasjon:

Thomas Martinsson, konserndirektør og grunnlegger av Lemontree, +46 (0) 704 401 481

Comments are closed.