• Hvorfor Lemontree?

    “Den gode Lemontree-atmosfæren sitter i veggene”, sier vi gjerne her i Lemontree. Kombinasjonen av svært gode kolleger og ledere har gjort Lemontree – og jeg overdriver ikke – til en utrolig morsom arbeidsplass! – Micke, utvikler

Hvorfor Lemontree?

Hvorfor Lemontree?

Lemontree er et selskap i vekst. Én suksessfaktor er rekrutteringen av nye talenter. Talenter som gjør gode ting for Lemontree og for kundene våre.

For å kunne videreutvikle vår sterke bedriftskultur er det avgjørende at vi lykkes med å rekruttere og beholde medarbeidere som deler våre verdier og vårt ønske om å gjøre en forskjell. Vi prioriterer personlige egenskaper, felles verdigrunnlag og uselviske lagspillere framfor spesifikke ferdigheter og erfaring, basert på teorien om at bra folk gjør bra ting. Og vi vil at bra folk skal gjøre bra ting her i Lemontree. Dette prinsippet ligger til grunn for hvordan vi tenker, og er hjørnesteinen i slagordet vårt, “Forskjellen som utgjør forskjellen.”

Vi gir deg mulighet til å jobbe og utvikle deg i et ungt og vellykket selskap sammen med dyktige og engasjerte kollegaer, kunder og partnere.

Jobbe hos oss

Lemontree er et innovativt og rasktvoksende IT-selskap med fokus på kundetilpassede, helhetlige løsninger innen e-forvaltning, bedriftsløsninger og kvalitetsstyring. Lemontree leverer også profesjonelle konsulenttjenester med fokus på strategi og informasjonsteknologi. Kundene våre er hovedsakelig aktører innen telekommunikasjon, offentlig virksomhet, forsikring og finans.

Konseptet vårt er basert på tre grunnpilarer:

  • Fokus på våre kunders konkurransekraft.
  • Samarbeid med ledende produktleverandører som HP Software, Software Innovation, Nordic Edge og Autonomy.
  • Evne til å tiltrekke oss medarbeidere i toppklasse med spisskompetanse innen teknologi og marked.

…og viktigst av alt: Forskjellen som utgjør forskjellen – det lille ekstra som er så vanskelig å peke på, men som er en integrert del av bedriftskulturen vår. En vilje og evne til alltid å strekke oss litt ekstra.

I Lemontree gir vi de ansatte mulighet til å jobbe og utvikle seg i et ungt og vellykket selskap sammen med dyktige og engasjerte kollegaer, kunder og partnere.

Vi rekrutterer kontinuerlig, søk på en av våre ledige stillinger eller send en generell søknad til recruitment@lemontree.no.