Nyheter Lemontree kan som den eneste partneren i Skandinavia ti...

Lemontree kan som den eneste partneren i Skandinavia tilby nye og eksisterende kunder support og driftsvedlikehold for HP Softwares testverktøy.

For å bli en SVI-partner kreves høy kompetanse og kapasitet innenfor alle HPs testprodukter samt referanser fra mange fornøyde kunder. Det stilles også krav til etablerte prosesser for å kunne imøtekomme kundenes behov og hjelpe dem med å bruke produktene på riktig og mest effektive måte.

“Vi har jobbet med HP Softwares produkter i mange år og gjennomført flere vellykkede prosjekter, ofte under utfordrende forhold. En del kunder har vi allerede support- og driftsvedlikeholdsavtaler med, og dette økte etterspørselen ytterligere, siden vi med lokal tilstedeværelse og fleksible tilleggstjenester skaper merverdi for kundene”, sier Per Welin, direktør i Lemontree Norge.

Lemontree har vært partner og forhandler for HP Software i mange år og har et femtitalls personer i Sverige og Norge som jobber med tester og HPs produkter.

“Lemontree skiller seg fra tradisjonelle konsulentfirmaer ved å tilby gjenbrukbare løsninger og alternative leveringsmodeller. Vi erstatter tradisjonell, manuell testing med Automated Quality Management (AQUA), som tar for seg hele prosessen fra krav til produksjon”, fortsetter Per Welin.

Avtalen omfatter også andre produkter og områder fra HP Software som Lemontree videreselger og bruker som utgangspunkt for sin kompetanse og sine løsninger, blant annet UCMDB, DevOps og Vertica.

For ytterligere informasjon:

Thomas Martinsson, konserndirektør og grunnlegger av Lemontree, +46 (0)704 401 481, thomas.martinsson@lemontree.se

Per Welin, direktør i Lemontree Norge, +47 930 01 310, per.welin@lemontree.no

Comments are closed.