Nyheter Lemontree moderniserer informasjonshåndteringen ved St...

Lemontree moderniserer informasjonshåndteringen ved Stockholms byplankontor

Stockholms byplankontor (Stockholms stadsbyggnadskontor, SBK) er ansvarlig for den fysiske planleggingen i kommunen. I dette inngår overordnet planlegging av blant annet boliger, arbeidsplasser, miljø og trafikk. Byplankontoret har også ansvaret for byggelovgivning og utarbeiding av kart og er delaktig i handikaptilpasning av boliger. SBK er en fagkomité i Stockholm kommune.

I dag benytter byplankontoret en løsning for informasjonshåndtering som er både umoderne og krever mye administrasjon. Det er en tidligere versjon av Public 360° som ikke lenger fyller SBKs behov for fremtidig utvikling. SBK trenger en løsning som er mer standardisert og lettere å forvalte og som kan utvikles videre.

Derfor har SBK valgt en ny løsning/oppgradering for dokument- og saksbehandling basert på den nyeste versjonen av Public 360°. Gjennom en rammeavtale via Consid innleder Lemontree nå et omfattende implementeringsprosjekt med påfølgende support og administrasjon. Med Lemontrees løsning vil SBK få en mer kostnadseffektiv informasjonshåndtering og kan yte bedre service til byens befolkning og kommunens ansatte.

”Lemontree har levert tidenes mest vellykkede prosjekt!” Disse ordene falt etter et omfattende implementeringsprosjekt for Public 360° ved trafikketaten i Stockholm kommune nylig. Derfor er det fantastisk morsomt å få muligheten til å hjelpe enda en stor avdeling i Stockholm kommune med å utvikle virksomheten sin og skape merverdi, sier Thomas Martinsson, CEO og grunnlegger av Lemontree.

For ytterligere informasjon:

Mattias Erneholm, Sales Manager, Lemontree, +46 704 143 700, mattias.erneholm@lemontree.se

Relaterade nyheter

Comments are closed.