• Teknologi- Performance Management

Innen Performance Management bruker Lemontree verdensledende produkter fra HP for ytelsestesting. Selv om hovedfokuset er på å definere hvordan testene skal gjennomføres, og hvilke måleverdier som skal kontrolleres, er det viktig å bruke de riktige verktøyene for testene, slik at de kan gjennomføres som planlagt. Ulike verktøy benyttes avhengig av forutsetningene. Det nyeste tilskuddet, HP StormRunner Load, brukes for lasttesting av webapplikasjoner, inkludert mobile webapplikasjoner. Her bruker vi innebygd overvåkingsprogramvare til å overvåke topologien som testes. Denne løsningen krever ingen installasjon, og tjenesten kan tas i bruk på svært kort varsel og uten omfattende forberedelser.

teknologi-performance-management

For mobile applikasjoner brukes HP Network Virtualization for å teste hvordan ulike leverandører og båndbredder påvirker de mobile applikasjonene. HP Loadrunner brukes når andre protokoller kreves for å lastteste applikasjoner. Overvåkingen håndteres av den medfølgende programvaren HP SiteScope.

I større organisasjoner som arbeider med ytelsestester i flere parallelle prosjekter, installerer vi og bruker HP Performance Center som en del av HP ALM. HP Perfomance Center bruker de samme kontrollene og lastgeneratorene som HP Loadrunner, men i HP Performance Center styres alt sentralt.