• Partnere

    Vi ønsker å alltid kunne tilby de løsninger som best passer kundens behov ved ethvert tilfelle. For å gi våre kunder flere valgmuligheter, og å for å forsikre oss om at vi alltid kan tilby en løsning i verdensklasse, har vi inngått partnerskap med ledende programvareleverandörer og andre fremstående leverandører av IT tjenester. Nedenfor følger en kort presentasjon av våre partnere, inklusive linker til deres respektive websider.HPE Software

Gjennom utvikling og salg av markedsledende programvare og løsninger forbedrer HP Software våre kunders resultater. Selskapene har som grunnleggende strategi til å bruke programvarene, fordi det automatiserer stort sett alle enkelte sentrale forretningsprosesser. I dag er HP den ledende leverandøren i verden som aktiverer IT til å oppnå det som er mest viktig for selskapet å optimalisere, med unntak av teknisk resultatene, inkludert resultater av de investeringer.

www.hp.com/software

 

CA Technologies

Computer Associates (CA) er et amerikansk programvareselskap, grunnlagt i 1976 av Charles B. Wang.

www.ca.com

tasktop_logo

Tasktop

Over en million brukere benytter Tasktop’s ALM integrasjonsteknologi til å effektivisere det å utvikle og levere en programvare, gjennom å knytte sammen utvikling, testing, Agile-planlegging, prosjektledelse og driftsfunksjoner til et enhetlig programvareutviklings- og leveringsteam. Tasktop-kunder er globale ledere innen finansbransjen, forsikring, myndigheter og produksjon. Også fem av de 25 ledende bankene i verden benytter seg av Tasktops verktøy.
Tasktop Sync gir en helautomatisk bedriftsskala synkronisering mellom ALM-verktøy i sanntid, noe som gjør det mulig for team å samarbeide på tvers av hvor man er i programvarens utviklingsprosess. Sync knytter sammen verktøy fra HP, CA, IBM, Atlassian, Microsoft, samt en rekke andre. Lemontree tilbyr Tasktop Sync til sine kunder som en del av Lemontrees test- og kvalitetssikrings-løsninger.

www.tasktop.com