Nyheter Petra Förnell ny CEO i Lemontree

Petra Förnell ny CEO i Lemontree

Petra har vært en del av ledergruppen i Lemontree siden 2012, da hun kom til selskapet fra en stilling som Commercial Director i Logica.

Thomas Martinsson har bestemt seg for å tre ut av stillingen som CEO og gå fra en aktiv rolle i styret til å fokusere på selskapets strategiske utvikling.

 – For meg er det viktig å kunne fokusere helhjertet på den strategiske utviklingen av Lemontrees posisjon og prosesser. Petra er en fantastisk leder som deler min visjon og mine verdier, og var et selvsagt valg da jeg og resten av styret skulle peke ut min etterfølger. Det er dermed med full tillit og stor trygghet og glede at jeg overlater sjefsstolen til henne, sier Thomas Martinsson, grunnlegger og nylig avgått CEO i Lemontree.

– Vi står overfor mange spennende utfordringer, og jeg ser frem til å fortsette å utvikle selskapet sammen med styret og Lemontrees fantastiske medarbeidere, sier Petra Förnell, nyinnsatt CEO i Lemontree.

For ytterligere informasjon:

 Thomas Martinsson, grunnlegger og tidligere CEO, +46 704 401 481, thomas.martinsson@lemontree.se

Petra Förnell, nyinnsatt CEO, +46 705 183 422, petra.fornell@lemontree.se

 

Comments are closed.