• Vertica – Big Data Analyseplattform fra HP

Hva?

Lemontree er forhandler av HP Vertica, en løsning for avansert analyse av store datasett med uovertruffen hastighet og skalerbarhet.

Hvorfor?

Med dagens enorme mengder av elektronisk informasjon fra sosiale medier og andre steder ser bedrifter og myndigheter et stadig større behov for å kunne utføre viktige analyser på kortest mulig tid.

Eksisterende BI/datavarehus er ofte ikke i stand til å behandle informasjon med den hastigheten og fleksibiliteten dagens moderne bedrifter/myndigheter krever.

Løsningene har også problemer med å håndtere skalerbarhet etter hvert som mengden informasjon øker.

Med HP Vertica finnes det helt nye muligheter til raskt å utføre avansert analyse av store datasett til en rimelig penge. Produktet er bygget for å være skalerbart og kan kjøres på standard maskinvare og operativsystemer (Linux) i deres eget miljø eller som skytjeneste (SaaS). Produktet bruker et optimalisert lagringsformat som gir betydelig raskere søk i store datamengder, samtidig som bruken av lagringsplass optimaliseres.

Hvordan?

Lemontree implementerer kundespesifikke løsninger med HP Vertica for deres spesielle behov. Vi har utviklet et spesielt tilbud for modernisering/komplettering av deres datavarehus.

Vi kan levere løsninger på Vertica-plattform som skytjeneste (SaaS), i deres eksisterende miljø eller som en kombinasjon av disse.

Implementeringsprosessen vår sørger for at alle aspekter – som analyse, implementering, testing, opplæring og forvaltning av løsningen – vies oppmerksomhet.

Vi har en servicedesk tilgjengelig for våre kunder der dere raskt får svar på spørsmål og andre nyttige tips.