• Integrasjon

Integrasjon

Med automatiserte løsninger for integrasjon har Lemontree hjulpet mange bedrifter og organisasjoner med å modellere data og effektivisere forretningsprosesser. Vi jobber med markedsledende produkter innen integrasjon og bruker våre velprøvde metoder og prosesser for distribusjon og administrasjon.

Hovedmålet med integrasjonsløsningene våre er å forenkle det som er vanskelig, og fjerne ting som tar tid. Vi fokuserer på å hjelpe kundene våre slik at de oppnår resultater. Derfor fokuserer vi på de mest forretningskritiske informasjonsflytene som er mest nyttige å automatisere.

Lemontrees ansatte har mange års erfaring innen integrasjon og arbeid med ledende teknologier og plattformer. Vi leverer og implementerer, forvalter og videreutvikler avhengig av hvilke spesifikke krav kundene måtte ha. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at Lemontree hele veien tar ansvar for at virksomheten når sine effektivitetsmål.

Tilbudet vårt innen integrasjon omfatter:

  • Informasjonsmodellering
  • Business Process Modelling (BPM)
  • Data mapping
  • Integration Competence Center (ICC)
  • Forvalting

Lemontree selger og integrerer Sonic ESB fra Aurea. Vi arbeider også med andre integrasjonsplattformer, som Microsoft BizTalk og Mule ESB. 

Lemontree ble valgt som leverandør fordi de har en eksisterende driftsorganisasjon med mange beredskapsavtaler for Sonic MQ og ESB.

Kjetil Kopperud, avdelningssjef for drift på Espire.

Kontakt en spesialist

Kontakt en spesialist

Dag Løcka – Sales Manager